TAB

Thursday, March 4, 2010

NORMAL PRICE :RM220/each piece
PRICE AFTER SALE :RM176/each piece

~TUDUNG SARUNG EKSKLUSIF SunLay (TSES)~
(FREE ANAK TUDUNG!!!)

HARGA BORONG TURUT DITAWARKAN untuk pembelian 10 helai ke atas !!!

Tudung Sarung dan Anak Tudung sedondon ni fara mintak tailor watkan... Takde dijual di luar ya! If tercari2 tudung aper nak pakai utk pi dinner/bertunang/special occasion, leh la gayakan TSES ni.

Bab harga lak??? Memang berbaloi2!!! If kat ARIANI, tudung sarung chiffon yg ditaburi SWAROVSKI shj dah RM250, if ada sulaman bunga lace dah RM350.

So, pada harga best RM220, fara kasi anak tudung free...siap dgn sulaman manik lagi keliling tudung!!! Nak siap 1 tudung, amik masa sket yer, so, ni fara letak 2 kaler dulu. Yg TSES2 tu, weekend ni fara gi lekat SWAROVSKI kat tudung, bila snap pic,baru perasan takde diamond, ampun...ampun....

Fabrik Tudung Sarung: Chiffon
* Terdiri drp design labuci yg CANTIK+MEWAH yg melingkari hadapan+belakang tudung sarung~JAHIT TANGAN!!!
* Dihiasi dgn taburan SWAROVSKI di hadapan muka tudung sarung.

Fabrik Anak Tudung : Cotton
* Terdiri drp fabrik yg sedap dipakai...buat sendiri yer anak tudung ni. Feel the difference !


TSES1 (pink) ~ 1 available


TSES2(maroon) ~ 1 available

2 comments:

faysha said...

salam kak, kalo nak ambik 5 helai bleh dpt harga murah lg x? n kalo n pilih color sndiri bleh x?

fara171 said...

harga borong bermula dari 10 helai ke atas, anyway ada email tak?