TAB

Wednesday, February 8, 2012

Restock...Restock....Restock.....
Trend terkini ~ Anak Tudung Wardina
(spt iklan susu yg Wardina pakai)

SELLING FAST!!!
Harga : RM7.50 sehelai

PROMOSI : RM5.00 sehelai untuk pembelian minimum 10 helai (boleh campur warna)

Ciri-ciri :
* Terdiri drp fabrik cotton spt kain t-shirt, washable dan sejuk dipakai.
* Mempunyai tali yg boleh di ikat di belakang kepala~ikatan bergantung kpd keselesaan individu.
* Free size
* Boleh digunakan utk sembahyg, beriadah dan sebagainyer.


* Credit to Wardina & her sis.
Contoh kemasan jahitan di anak tudung wardina :

ATW1 ~ Hitam ~ Sold out
ATW2~ Putih ~Available
ATW 3~ Beige ~ Available
ATW4~ Dark Pink ~ Available
ATW5~ Light Pink ~ Available
ATW6~ Biru gelap ~ Available


ATW7~ Biru muda ~ Sold out
ATW8~ Ungu gelap ~ Available
ATW9~ Ungu susu ~ Available
ATW10~ Kuning lembut ~ Available
ATW11~ Kuning pekat ~ Sold out
ATW12~ Kelabu gelap ~Available




ATW13~ Kelabu lembut ~ Sold out
ATW14~ Hijau gelap ~ Sold out
ATW15~ Coklat ~ Available
ATW16~ Peach pekat ~ Sold out
ATW17~ Dark maroon ~ Available
ATW18~ Kuning gold ~ Available


ATW19~ Hijau pisang lembut ~ Available
ATW20~ Coklat daun kering ~ Available

8 comments:

| KUNYIT a.k.a EUS | said...

saya brminat ler.. leh x tmbh qtt.. plssssss!!!!

| KUNYIT a.k.a EUS | said...

plsss.. tmbh qtt!berminat ler.. nk clr itam, dark pink, beige..

plsss...

fara171 said...

ni dah kali ke berapa ntah tukar stok, memang kaler2 yg cun2 cepat abes, tp takper, itam ader, beige n dark pink nanti fara gi tambahkan stok k, nanti plz deposit utk tempahan berkenaan yer dear.

mai said...

kt blkg tu pendek n expose..sesuai untk rmbut pendek je kot..untk yg rambut pnjg ade tak?

fara171 said...

yg terbuka tu, memang purposely di design begitu,ala2 kasi air cond gitu, so nanti rambut tak ber-wap n berbau. if rambut panjang, leh wat sanggul, fara pun wt gitu gak.

~ n0ra ~ said...

Sis,
Kolor hitam ATW1 ada brapa lagi? & yang renda kat atas tu kolor hitam [ATL3 ~Hitam] still available ker? How much U ada? tQ

fara171 said...

nora, fara ader byk stok, coz anak2 tudung ni everyweek ader jer yg akan abes, so fara sentiasa tambah stok.

~ n0ra ~ said...

Salam Fara,
So, brapa harga utk 3 helai ATW1 [hitam] and 1 helai ATL3 [renda ~Hitam].
I already email you on this.
Thanks