TAB

Sunday, February 8, 2009

Assalamualaikum
Hi Farah..
Sy penah beli dari Farah ni n sgt puas hati. Cume ade beberape soklan.. Klau mintak nak booking cam contohnye anak tudung ke ape ke, bleh hold brape lame ek? Sbbnye aritu ade beli anak tudung lace dari Farah dan puas hati sgt, cari kat kedai kain dia tak bes. Tp aritu beli satu je and tadi tgk dah restock so ingt nak amik itam satu putih satu. Prob is, adik kate nak tgk shawl yg Farah jual n dia nak mntk tlg belikan klau dia suke (bese la adik² kan, ngepau kakak je laaa..) Tpnye, dia takde mase lagi nak tgk sbb bz ngan short sem. Takut nnt bile dia dah tak bz, anak tudung lace tu nnt abih.. melepas eden..
Nurikhwani, Sat, May 23, 2009 at 6:08 AM


Salam,
Farra! Tudung dah sampai! Semua in good condition n chantik2 :) sgt puas hati. Now tgh balut2 nak utk raya. Nasib baik sempat sampai sebelum raya :)
Thx again.
Selamat Hari Raya n maaf zahir n batin !!
Azrea L., Thu, Sep 17, 2009 at 10:36 PM


Salam farrah,Ibu saya sangat suka akan anak tudung dan selendang yang saya telah beli untuknya daripada butik sunlay.Saya akan membeli lagi barang daripada butik sunlay.Terima kasih.
Lizam, Mon, October 12, 2009 12:10:31 AM

hi fara...i dh dpt dah shawls tuh..mmg u pos cm54 hhehe...suma shawl tuh cantek laa..materials pn cun....nnt i nk order lg laa especially yg tone shawls tuh....hiskk suke giler laa....nnt pape i email kalo i nk order lg k...tq so much fara....
Miss Aan, Wed, October 21, 2009 2:17 PM

tudung dah dpt....good quality..so far mmg puas ati dengan semua tudung yg saya beli dr butik sunlay..
Wan Nor Azizah, Wed, Oct 28, 2009 at 7:19 PM

Salam kak fara.. Just nak inform yg kain da sampai..cantik sgt2.. thank you so much.;-)
Diyana, Fri, Oct 30, 2009 at 8:04 AM

wakslm,k brg sdh smpi tdi pgi n sdh ambil lawa lah batik n tudung itu nanti nak lgi bli hehe
Hjh Nor,Mon, Nov 2, 2009 at 1:26 PM

Salam Fara,
saya dah dpt shawl tu...cantiknya...puas hati sgt2...
yg kaler black tu pun kain senang nak pakai...
yg lg dua tu, mmg cntik..
suka ngan kualiti shawl dr blog awak......
Thanks!!
M Us, Tue, Feb 9, 2010 at 8:54 AM

Hi farra,
i had received the shawls and the bonets..really like it because of the good quality and i shall get back to you soon for more! Thank you.
Nik Elynn,Sat, Mar 27, 2010 at 5:11 PM

2 comments:

munirah said...

salam..thanks farah..produk awak mmg gorgeous. Saya belikan mak kain ela Gulatis sempena majlis kawen saya tempoh hari..merelip mak saya.

fara171 said...

Thanx Munirah, fara jual yer. Hehe.. ni mesti jahit manik lilap-lilap ni.... :D